Intrins Coaching veertje mini_edited.png

Coaching 

Heb jij behoefte aan inzicht en wil jij bewuster in het leven staan?

Of ben jij toe aan een verandering in jouw leven?

Een verandering op het gebied van loopbaan, in relaties of in je doen en laten?

Bij IntrinsCoaching werk ik op basis van intuïtie en ingeving.

We gaan samen onderzoeken wat jouw coachvraag precies is, en vanuit mijn expertise en ervaring ga ik je verschillende vragen stellen en werkvormen voorleggen waarmee je aan de slag gaat. Het is goed te beseffen dat coaching van je vraagt dat je nadenkt over je eigen houding en gedrag en je uitdaagt om uit je comfort zone te stappen. Dit alles natuurlijk vanuit een veilige basis en onder deskundige begeleiding.

 

Werkvormen/Theorieën

Bij IntrinsCoaching werk ik met een combinatie van verschillende werkvormen en theorieën. Waaronder het Systemisch Werken, Transactionele Analyse, het werken met kernkwaliteiten en waarden, belemmerende en helpende overtuigingen, Geweldloze communicatie en visualisatie- en meditatieoefeningen. Ik laat me leiden door jouw verhaal en mijn intuïtie. Je maakt kennis met je eigen hulpbronnen, obstakels, overtuigingen en unieke kwaliteiten. Ik nodig je uit om met compassie om te gaan met dat wat er speelt om zo vanuit veiligheid, verbondenheid en voldoening de keuzes te maken die werkelijk bij je passen.

Het Coachtraject

Procedure bij IntrinsCoaching is dat we eerst een intakegesprek met elkaar hebben (dit is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos) waarin we wat dieper op je vraag ingaan en kijken of sprake is van voldoende vertrouwen en veiligheid om met elkaar aan de slag te gaan. Van daaruit stellen we samen een stappenplan op met daarin het aantal gesprekken wat nodig lijkt, de wederzijdse verwachtingen en afspraken.

De ervaring leert dat een traject meestal bestaat uit 5 tot 7 gesprekken van 1 á 1,5 uur.

De kosten voor coaching zijn €105,- per gesprek (ex btw).

Indien bovenstaande je aanspreekt nodig ik je uit om contact met me op te nemen.

Wat mijzelf betreft zie ik uit naar een nadere kennismaking!

 

 

 

Loopbaanadvies

Heb je een loopbaanvraag of loopbaanwens, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Ik kan je begeleiden om deze vraag helder te maken en je doel te bereiken.

 

Het Loopbaantraject

Een loopbaantraject is een uitgebreid programma van gesprekken, opdrachten en oefeningen, waarin je je bewust wordt van je persoonskenmerken, levensthema’s, kernkwaliteiten, competenties, drijfveren, waarden in werk en passende beroepen. Dit geeft je inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Het traject resulteert in een concreet actieplan, zodat de stap die je wilt nemen ook daadwerkelijk haalbaar is. Hierdoor ga je weer zelfbewust, met energie aan het werk.

De procedure is bij een Loopbaantraject het zelfde als bij een coachtraject.

De ervaring leert dat een loopbaantraject meestal bestaat uit 5 tot 7 gesprekken van 1 á 1,5 uur.

De kosten voor loopbaanadvies zijn €130,- per gesprek (ex btw).

Het prijsverschil met reguliere coaching zit hem erin dat ik voor loopbaancoaching ook gebruik maak van bijv. tests en de voorbereiding en uitwerking van de gesprekken vaak meer tijd kosten.