top of page

Coaching 

Sinds ik in 2013 mijn coachpraktijk begonnen ben voer ik gesprekken met allerlei verschillende mensen met even zo veel verschillende vragen.

Vaak zijn dit vragen die betrekking hebben op hoe het leven (nog) leuker te maken, zoals bijvoorbeeld: hoe kan ik mij zelfverzekerder voelen, hoe leer ik beter voor mijzelf te zorgen, hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven, wat wil ik nou eigenlijk en hoe kom ik daar dan?

 

Als coach (maar ook als mens) vaar ik vooral op mijn intuïtie. Dat doe ik door vragen te stellen, oordeel loos aanwezig te zijn en samen op onderzoek uit te gaan naar de oorzaak en de oplossing van het probleem.

Methoden die ik daarbij graag inzet zijn het systemisch werk (waaronder familie opstellingen) en het onderzoeken van belemmerede overtuigingen en patronen. Vaak krijgen we namelijk uit ons (familie)systeem dingen mee die niet de onze zijn, ze zijn onderdeel van het (familie)collectief en ooit ergens ontstaan. Als je kunt ontrafelen wat van jou is en welke waarden jij werkelijk belangrijk vindt dan kun je daarnaar gaan leven. Dat geeft rust en ruimte om te exploreren wat je dan wel wilt, kunt en mag doen van jezelf!

Het is goed te beseffen dat coaching van je vraagt dat je nadenkt over je eigen houding en gedrag en je uitdaagt om uit je comfort zone te stappen. Dit alles natuurlijk vanuit een veilige basis en onder deskundige begeleiding.

Het Coachtraject

Procedure bij IntrinsCoaching is dat we eerst een intakegesprek met elkaar hebben (dit is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos) waarin we wat dieper op je vraag ingaan en kijken of sprake is van voldoende vertrouwen en veiligheid om met elkaar aan de slag te gaan. Van daaruit stellen we samen een stappenplan op met daarin het aantal gesprekken wat nodig lijkt, de wederzijdse verwachtingen en afspraken.

De ervaring leert dat een traject meestal bestaat uit 5 tot 7 gesprekken van 1 á 1,5 uur.

De kosten voor coaching zijn €105,- per gesprek (ex btw).

Indien bovenstaande je aanspreekt nodig ik je uit om contact met me op te nemen.

 

Loopbaanadvies

Heb je een loopbaanvraag of loopbaanwens, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Ik kan je begeleiden om deze vraag helder te maken en je doel te bereiken.

 

Het Loopbaantraject

Een loopbaantraject is een uitgebreid programma van gesprekken, opdrachten en oefeningen, waarin je je bewust wordt van je persoonskenmerken, levensthema’s, kernkwaliteiten, competenties, drijfveren, waarden in werk en passende beroepen. Dit geeft je inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Het traject resulteert in een concreet actieplan, zodat de stap die je wilt nemen ook daadwerkelijk haalbaar is. Hierdoor ga je weer zelfbewust, met energie aan het werk.

De procedure is bij een Loopbaantraject het zelfde als bij een coachtraject.

De ervaring leert dat ook een loopbaantraject meestal bestaat uit 5 tot 7 gesprekken van 1 á 1,5 uur.

De kosten voor loopbaanadvies zijn €130,- per gesprek (ex btw).

Het prijsverschil met reguliere coaching zit hem erin dat ik voor loopbaancoaching ook gebruik maak van bijv. tests en de voorbereiding en uitwerking van de gesprekken vaak meer tijd kosten.

 

 

bottom of page