top of page

 

Enkele referenties:

Kevin

Ik heb een top ervaring gehad gedurende het coaching traject met Marloes. Na een eerste kennismaking voelde het al meteen vertrouwd en was er een klik. Ik heb Marloes als zeer betrokken en luisterend ervaren. Marloes weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen die mij op een positieve manier aan het denken hebben gezet. Ze heeft mij erg geholpen met het plaatsen van gebeurtenissen en gedachten in perspectief om uiteindelijk overwogen beslissingen te maken. Marloes doet dit door de juiste balans tussen gedachte & gevoel naar boven te halen. Ik heb voor mijzelf een helder beeld gekregen waar mijn "drives" vandaan komen en hoe ik deze op een positieve manier kan benutten. Dit helpt mij in zowel zakelijk als privé om de juiste balans te bewaren. Super bedankt voor het coaching traject!

Malou

Hele fijne ervaringen met Marloes! Ze luistert en stelt goede vragen die je echt helpen om verder te komen. Prettige persoonlijkheid, toegankelijk en open. Ik zou haar zeker weer benaderen als ik een coach nodig heb!

 

Sabine

Ik beveel Marloes aan, een prettige en betrokken coach. Ze werkt vanuit verbinding, en doelgericht. Samen kijken naar je gestelde doelen, waar komen deze uit voort. Zijn deze haalbaar, waarom wel en of niet. Ze is open en geeft ruimte na te denken over jezelf.

Van een collega Coach/Trainer:

Christel

Ik heb Marloes leren kennen als iemand die de juiste vraag op het juiste moment stelt. Een vraag die je dichter naar het antwoord brengt.. knap hoe ze dat doet! Marloes is als trainer betrokken, energiek, krachtig en dichtbij, ze heeft flair en geeft ze de training zo vorm dat deze voorbij vliegt. Kortom: een mooi wijs mens met humor en een groot inlevingsvermogen en een absolute senior dankzij haar grote ervaring!

Van deelnemers aan de workshop 'Maak werk van je Geluk':

Andrea

De workshop van Marloes en Marjo heb ik als zeer waardevol ervaren. In de workshop wordt er echt de diepte in gegaan en wordt zowel de ratio als het gevoel aangesproken. Het geeft stof tot denken en het geeft handvaten om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Door de workshop weet ik beter wat ik wil, waar mijn kracht ligt maar ook wat mij tegenhoudt mijn dromen na te jagen en wat ik hieraan kan doen.

 

Barbara

Deze training is echt een aanrader! In 2 dagen ga je de diepte in t.a.v. jouw loopbaan en talenten en krijg je nieuwe inzicht in jouw eventuele blokkades die je ervan weerhouden om de juiste stap te zetten. Marloes en Marjo zorgen voor een prettige, veilige sfeer en weten met de nodige humor, enthousiasme en puurheid bij iedereen de juiste snaar te raken, zodat je ook echt iets hebt aan deze dagen.

 

 

Enkele opdrachtgevers & samenwerkingspartners:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BVZ.png
Wagner_edited.jpg
Quinkslag.png
3stroom.png
Trainbuiten.png
ZdB.png
landal.png
s heerenloo_edited.jpg
Ulenhof.png
bottom of page