top of page

 

Kevin

Ik heb een top ervaring gehad gedurende het coaching traject met Marloes. Na een eerste kennismaking voelde het al meteen vertrouwd en was er een klik. Ik heb Marloes als zeer betrokken en luisterend ervaren. Marloes weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen die mij op een positieve manier aan het denken hebben gezet. Ze heeft mij erg geholpen met het plaatsen van gebeurtenissen en gedachten in perspectief om uiteindelijk overwogen beslissingen te maken. Marloes doet dit door de juiste balans tussen gedachte & gevoel naar boven te halen. Ik heb voor mijzelf een helder beeld gekregen waar mijn "drives" vandaan komen en hoe ik deze op een positieve manier kan benutten. Dit helpt mij in zowel zakelijk als privé om de juiste balans te bewaren. Super bedankt voor het coaching traject!

Malou

Hele fijne ervaringen met Marloes! Ze luistert en stelt goede vragen die je echt helpen om verder te komen. Prettige persoonlijkheid, toegankelijk en open. Ik zou haar zeker weer benaderen als ik een coach nodig heb!

 

Sabine

Ik beveel Marloes aan, een prettige en betrokken coach. Ze werkt vanuit verbinding, en doelgericht. Samen kijken naar je gestelde doelen, waar komen deze uit voort. Zijn deze haalbaar, waarom wel en of niet. Ze is open en geeft ruimte na te denken over jezelf.

Christel (collega Coach)

Ik heb Marloes leren kennen als iemand die de juiste vraag op het juiste moment stelt. Een vraag die je dichter naar het antwoord brengt.. knap hoe ze dat doet! Marloes is als trainer betrokken, energiek, krachtig en dichtbij, ze heeft flair en geeft ze de training zo vorm dat deze voorbij vliegt. Kortom: een mooi wijs mens met humor en een groot inlevingsvermogen en een absolute senior dankzij haar grote ervaring!

Leon (collega Coach)

Ik ervaar Marloes als een open, gedreven en inspirerende persoonlijkheid. Als coach is zij in staat om met respect voor de vraagstelling van haar cliënten en door goed naar hen te luisteren beweging te krijgen in de zaken die aandacht behoeven. Zodat haar cliënten in alle veiligheid weer bij zichzelf kunnen en mogen komen.

 

bottom of page